Bie qeveria e Malit te Zi!

Parlamenti dha nje votë mosbesimi për qeverinë e 42-të të Malit të Zi.

Deputetët e opozitës dhe opozitës të klubit parlamentar “Bardhezi” i votuan mosbesimit Qeverisë

Mosbesimin e Qeverisë i votuan 43 deputetë të opozitës dhe të grupit parlamentar “Bardhezi”.

Kundër ishin 11 deputetë (Demokratët, të Drejtat dhe Mali i Zi i Bashkuar).

Para votimit, deputetët e Frontit Demokratik (DF), Lëvizjes për Ndryshim (PzP) dhe Partisë Popullore Socialiste (SNP) u larguan nga salla plenare.