Ish, kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi në emisionin “Utrinski Brifing”, që transmetohet në Sloboden Pecat ka folur për arritjet që kreu Bilall Kasami i ka arritur Brenda periudhës tre mujore prej kur e morri mandatin, njofton indeks.mk

Arifi ka thënë se qytetarët e Tetovës po e pësojnë nga Kasami.

“Arritjet e mëdha në tre mujorin e parë të Bilall Kasamit janë, heqja e shtegut të biçikletave, ndalimi i transportit public që u financua me mjete të bankës botërore, si dhe shtrejtimi i parkingjeve, kurse qytetarëve në fushatë u premtoi parkingje pa pagesë”, tha Arifi.