Ambasadori Memedi dorëzoi kopjet e letrave kredenciale


Ambasadori i jashtëzakonshëm dhe i plotëfuqishëm posaemëruar i Maqedonisë së Veriut në Republikën e Italisë, z. Vesel Memedi, sot, më 9 shkurt 2022, dorëzoi kopjet e letrave kredenciale drejtorit të Protokolit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Italisë, ekselencës së tij Ambasadorit Inigo Lambertini. Ambasadori Memedi shprehu besim të plotë se me angazhimin e vet personal do të sjell zhvillim më të madh të marrëdhënieve diplomatike nëmes dy shteteve.