279 sanksione për shkelje të rregullave në trafik, vetëm në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme (31.01.2022) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 270 gjoba, dhe atë: 110 për mos dhënien përparësi këmbësorëve, 30 për tejkalim të shpejtësisë, 14 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 46 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve.

Sipas MPB-së, janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit, 2 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe dy gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur.