25 fëmijë po trajtohen për koronavirs në “Kozle”! Një 2-vjeçar në mbështetje të oksigjenit

25 fëmijë nga mosha 1 mujore deri 15 vjeç pozitivë me Covid-19 janë duke u trajtuar në Institutin e sëmundjeve të mushkërive “Kozle”, shkruan TV21. Gjendja e tyre shëndetësore është e mirë, përveç një dy vjeçari, i cili është në mbështetje të oksigjenit. Ndërkaq rreth 100 fëmijë në ditë shkojnë për kontrolle, njofton drejtori i këtij Spitali Besnik Zeqiri. Ai për TV21 thotë se rreth 80% e fëmijëve të shtrirë në këtë spital janë me variantin Omicron. Zeqiri pret që nga e hëna numri i hospitalizimeve dhe kontrollove të ulët, nëse nxënësit u përmbahen protokolleve në shkolla.