-ads3-

Një zjarr i fortë sot pasdite ka shpërthyer në kapacitetin për mulli dhe prodhime furre “Zhito Bitola” në Manastir.

Zjarrfikësit e Manastirit kanë bërë të ditur se bëhet fjalë për një zjarr t madh dhe në teren kanë dal me gjithë potencialin e tyre, shtatë automjete dhe njëzet zjarrfikës. Sipas njoftimit zjarri ka shpërthyer rreth orës 17:20.