Vazhdojnë kontrollet në trafik, ja sa gjoba ka vetëm në Shkup


Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 131 shkelje të rregullave në trafik.

Sipas njoftimit të MPB-së, 16 gjoba për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për makina teknikisht të parregullta.

Janë shqiptuar dhe2 gjoba për vozitës fillestar, 10 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë, 7 gjoba të tjera për kalim në të kuqe në semaforë.

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për respektim të rregullave të trafikut.