Sonte në ora 03 e 45 minuta, D.T. (23) nga Bërvenica e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 13:30 në Sedllarcë të Poshtme e Tetovës, pas një zënke paraprake verbale është sulmuar fizikisht nga personi G.P. (20) nga Jançishti u Tetovës informon Tetovasot.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.Ts