Shtrenjtohen derivatet e naftës, dizeli arrin çmimin 71,00 denarë

Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se në mbledhjen e djeshme ka vendosur që të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës.
Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUOER BS-98, ЕURODIZEL (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) shtrenjtohen për 2.00 denarë/litër.
EUROSUPER BS – 95 do të kushtojë 78.50, ndërsa EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 80.50 për litër.
EURODIZEL do të shitet për 71.00 denarë.
Çmimi i vajit për djegie ekstra i lehtë 1 (EL-1) do të jetë 71.00 denarë për litër.