Sheqerinska: Nuk kam ambicje për ambasadore në NATO

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska sot tha se nuk ka ambicie të jetë ambasadore e ardhshme në NATO. Ajo shtoi se aktualisht është duke u fokusuar në punën e saj si ministre e Mbrojtjes dhe se çfarë do të ndodhë në të ardhmen, pasi shënimi do të bëhet i ditur, sepse asgjë nuk ka mbetur sekret në vendin tonë.

“Nuk besoj se njeriu duhet të bëjë plane para se të përfundojë punën e tij”, tha Sheqerinska pas vizitës në poligonin Krivolak, ku inspektoi punimet ndërtimore që po kryhen në disa objekte dhe aktivitetet e unazës në poligon.

Sipas saj, Maqedonia ka një ambasador të shkëlqyer në NATO, i cili është atje për më shumë se një vit dhe beson se kjo është një nga pozitat ku ne jemi të uritur sa e rëndësishme është që njerëzit e mirë të jenë në vendet e duhura, veçanërisht sepse ne ende po krijojnë përshtypjen e një anëtari të ri.

Është e rëndësishme, theksoi ajo, të kemi një ekip shumë më të fortë në NATO, të cilin, siç tha ajo, po e forcojmë çdo ditë.