Seri tërmetesh në rajonin Manastir-Lerin

Opservatori seizmologjik pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore në Shkup sot paradite ka regjistruar disa tërmete me rajonin Manastir-Lerin. Sipas të dhënave të këtij enti, epiqendrat ishin në Greqinë fqinje.
Sipas të dhënave të deritanishme me të cilat posedon i posedon opservatori sizmologjik, në Manastir dhe rrethinë më së shumti është ndje tërmeti në ora 10:46 minuta, me magnitud prej 3 ballëve sipas Rihter.