-ads3-

Rrugët drejt Malësisë së Sharrit janë të pastruara dhe të qarkullueshme, ka njoftuar sot NPK “TETOVA” Tetovë nëpërmjet një postimi në Facebook.

“Kemi ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme që rrugët e fshatrave të malsisë të jenë të qarkullueshme”, thuhet në njoftim./TS