Rrahje në Kodrën e Diellit, arrestohen 4 persona

Katër persona janë arrestuar para një objekti hotelerik në Kodrën e Diellit pasi kanë rrahur dy persona të tjerë.

Për shkak se rrahën Zh.N. (49) nga fshati Bërvenicë dhe C.B.(28) nga Tetova, policët e Sektorit të Punëve të Brendshme kanë arrestuar E.H.(34), S.I.(30), B.Ll.(32) dhe D.D.(25), të gjithë nga Shkupi, qëndron në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme,.

Pas dokumentimit të rastit, kundër personave do të shqiptohet kallëzime përkatëse.