Për shkak të reshjeve të borës në orën 9 të mëngjesit është vendosur ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Kriva Pallankë – Vendkalimi kufitar “Deve Bair”, informon LAMM-i.

Në fuqi janë edhe ndalesat për kamionë në aksin rrugor Gostivar – Kërçovë përmes qafës malore Strazhë, si dhe në rrugën R1202 Dibër – Mavrovë, që u vendosën nga ora 8.30, gjegjësisht në orën 4.50 të mëngjesit.