-ads3-

Ish sekretari gjeneral i Qeverisë, Dragi Rashkovski u ulë në bankën e të akuzuarit, akuzohet për furnizimin e softuerit për MPB-në, shkruan Alsat.

Ai akuzohet gjithashtu për keqpërdorim të detyrës zyrtare si dhe për veprën penale, larje parash.

Por, seanca e parë u anulua dhe do të vazhdoj në muajin shkurt.