Rama kërkon mendimin e qytetarëve dhe ka një pyetje të rëndësishme për ta

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar në rrjete sociale pyetjen e 11-ë të pyetësorit të Këshillimit Kombëtar me qytetarët.

“🇦🇱KËSHILLIMI KOMBËTAR / PYETJA 11
Kushdo dëshiron të marrë pjesë në këtë proces popullor që zhvillohet për herë të parë dhe është i hapur për çdo shqiptar, kudoqoftë jeton e banon, pavarësisht bindjeve e simpative politike, mund të japë opinionet e tij/saj duke klikuar si vijon 👉 https://keshillimikombetar.al/

#LeTëDëgjojmëNjëriTjetrin”, shkruan Rama.