Gjithsej 117.296 qytetarë të Vranjës, Maqedonisë së Veriut dhe Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës janë imunizuar në pikën qendrore të vaksinimit, fillimisht në Sallën e Sporteve dhe së fundmi në galerinë e Muzeut Kombëtar, sipas të dhënave të dorëzuara për mediat serbe nga Qendra Shëndetësore e Vranjës. .

Qytetarët e Serbisë, kryesisht nga shtatë komuna të zonës së Pçinjës, janë imunizuar me 90.500 doza.

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut në Vranjë kanë marrë 26.766 doza të vaksinës kundër coronavirus dhe 29 qytetarë nga Federata e Bosnjës.

Shumica e qytetarëve kanë marrë vaksinën kineze Sinofarm 72.441, pastaj Pfizer 35.644, Sputnik V 8.280 dhe AstraZeneka 932.