Protesta te PD-ja: Bilancet, mbi 10 të arrestuar dhe 2 përfundojnë në spital, shoqërohet dhe Stresi

    

Pak minuta më parë Sali Berisha mbylli protestën te selia blu, ndërsa më vonte do të njoftojë të radhës.

incidente të shumta ku nuk munguan, plagosjet, dhe gazi lotsjellës.

Selia Blu u ngjante si një skenë krimi e rrethuar me shirit nga polica,  ku nuk munguan incidentet e shumta  nga plagosjet te gazi lotsjellës.

Ndërkohë, deri më tani bilancet janë këto. Janë arrestuar mbi 10 persona, ndërkohë që është shoqëruar dhe Stresi i cili e shpërndau vetë lajmin.

Gjithashtu bëhet e ditur se dy persona kanë përfundura në spital ku kanë pësuar dëmtime të lehta.