Profesori i FShMN-së qetëson: Do të ketë tërmete tjera, do të jenë të dobëta

Profesori i Fakultetit të Shkencave Matematiko-Natyrore, Ivica Milevski ka paralajmëruar se pas tërmetit të mbrëmjes së 9 janarit, priten seri tërmetesh edhe në orët dhe ditët në vijim, përcjell TV21. Por, lajmi i mirë është se ata priten të jenë me intensitet dhe magnitudë më të dobët.

“Priten më shumë tërmete sekundare orëve dhe ditëve në vijim, por me magnitudë dhe intensitet më të dobët”, shkruan mes tjerash Milevski.