“Nyjat”, premierë më 28 dhe 29 janar në Teatrin e Shkupit


Nesër, më datë 28 dhe më 29 janar në Teatrin Shqiptar të Shkupit do të shfaqet premiera e “Nyjave”.

Vepra e Refet Abazit, vjen në regjinë e Kushtrim Bekteshit.

Luajnë: Adem Karaga, Fisnik Zeqiri, Bislim Muçaj, Teuta Ajdini Jegeni, Amernis Nokshiqi, Osman Ahmeti, Sabina Memishi, Mentor Kurti, Ibrahim Xhemaili, Rrahim Ramadani, Abedin Alimi, Hetem Etemi dhe Erdi Xhemaili.