NPK-Tetovë: E rregulluam defektin në rrjetin e Leshnicës, prej sot Tetova do të ketë ujë (FOTO)

“Temperatura e ulta , tereni i vështirë dhe bora nuk ndaluan dot vullnetin e punëtorëve tonë për të rregulluar defektin në rrjetin e Leshnicës dhe për tju siguruar qytetarëve tanë ujë për pije. Sasia e ujit për momentin është 310 l/s ,sasi e mjaftueshme për furnizim normal dhe të barabartë për të gjithë qytetarët.
Gjithashtu falënderojmë qytetarët për durimin, solidarizimin dhe mirëkuptimin që dëshmuan gjatë këtyre ditëve kur mungoi uji për pije
Ju falemnderojmë për mirëkuptimin!” thuhet në njoftimin e NPK-Tetovë