Rreshjet e borës që vazhdojnë të bien,kanë bërë që autoritetet përgjegjëse të marrin të gjitha masat për tu përballur me këto kushte në mirëmbajtjen e rrugëve informon Tetovasot
N.P.K. “Tetova”Tetovë me të gjithë mekanizmat është aktivizuar në mirëmbajtjen e rrugëve për shkak të reshjeve të borës.Gjatë orëve në vijim do të bëhet edhe hudhja e krypës dhe rërës.
“Kemi ndërmarë të gjitha masat e nevojshme që rrugët e qytetit dhe fshatrave të malësisë të jenë të qarkullueshme”thonë nga kjo ndërmarje.Tetovasot