-ads3-

Ekipet e Parqe dhe Gjelbrimeve apelojnë qytetarët të mos i parkojnë veturat e tyre nën drunj me qëllim që tu iket pasojave të padëshiruara nga rënia e tyre, për shkak të ngarkesës që mund të bëhet nga rënia e borës.

Nëse shohin drunj të thyer dhe të rënë në tokë qytetarët mund të drejtohen në Qendrën për menaxhim me kriza në numrin e telefonin 195.