-ads3-

Për shkak të frekuencës së rritur të automjeteve në VK Tabanoc, koha e pritjes për dalje nga shteti është rreth një orë. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e jonë, nuk ka ndalesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtuan nga LAMM.

Komunikacioni në rrugën shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.