Në Tetovë arrestohen disa persona për marihuanë

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar mbrëmë (30-janar) rreth orës 23:50 në Gostivar janë privuar nga liria: A.Z. (25), S.L. (24), R.L. (20) nga Tetova dhe R.J. (29) nga Tetova e rrethina e Tetovës, pasi që gjatë kryerjes së kontrollit ndaj tyre është gjetur marijuanë dhe një thërrmues me mbetje marihuane. Ata janë ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, i cili do të pasohet me parashtresat përkatëse.Ts