Në Shkup mbi 190 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme ka vazhduar e kontrollet e shtuara në trafik, me çka vetëm në qytetin e Shkupit ka shqiptuar 191 gjoba, edhe atë: 64 për tejkalim të shpejtësisë, 24 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 18 për makina teknikisht të parregullta.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 6 gjoba për vozitës fillestar, 6 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 4 për kalim në të kuqe dhe 20 gjoba të tjera për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për respektim të rregullave, me qëllim që të kontribuohet për siguri më të madhe në komunikacion.