Natën e vitit të ri rrahen mes vete burrë e grua

Në Prishtinë të premten është raportuar për një rr*ahje në mes bashkëshortëve.

Sipas policisë kjo ka ardhur si shkak i një mosmarrëveshjeje në familje.

“Prishtinë 31.12.2021 – 11:00. Pas një mosmarrëveshje në familje janë rrahur mes veti dy të dyshuarit, një mashkull dhe një femër kosovar-e (bashkëshort)”, thuhet në raportin e policisë.

Të njëjtit pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në procedurë të rregullt.