MPB: 138 gjoba për shkelje të rregullave në trafik vetëm në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë regjistruar 138 gjoba, prej të cilave: 21 për tejkalim të shpejtësisë, 13 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 16 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 7 gjoba për përdorim të telefonit, 5 për tejkalim të parregullt, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë, 4për kalim në të kuqe në semafor dhe 45 për parkim të parregullt.