Në Berovë sot në mëngjes është matur temperatura më e ulët në vend, -13 gradë Celsiusë. Pasojnë Kodra e Diellit dhe Hanet e Mavrbovës me -12, Kriva Pallanka-10, Manastiri -9, Shkup-Petrovec-9, Shtip, Prilep, Demir Kapi, Strumicë -8, Krushevë, Vinicë -7, Ohër, Tetovë -6, Gjevgjeli -2 dhe Dojran 0 gradë.

Ndërkohë shtresa më e lartë e dëborës është matur në Kodrën e diellit, 30 centimetra, Hanet e Mavrovës 29, Pozheran 9 cm, Krushevë dhe Kriva Pallankë nga 4 centimetra.