Mblidhet sot në Sofje Këshilli për Siguri Kombëtare, do të diskutojë për Maqedoninë e Veriut

Presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev për sot ka thirrur takim të Këshillit këshillëdhënës për siguri kombëtare.

Siç njoftoi korrespodenti i MIA-s nga Sofja, këshilli në fjalë do të diskutoj në temën: Integrimi i Ballkanit Perëndimorë në Bashkimin Evropian. Roli i Bullgarisë në zgjerimin e BE-së dhe në procesin e stabilizim asociimit: Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipëria”.

Raportohet se në këtë mbledhje do të marrin pjesë liderët e të gjitha partive parlamentare.