LSDM me ekip të ndryshuar në përbërjen e re qeveritare, ja emrat e propozuar për ministra


Kreu i LSDM-së dhe mandatari për Qeverinë e re, Dimitar Kovaçevski në një konferencë për shtyp ka publikuar emrat e ministrave të rinj nga radhët e LSDM-së, raporton SHENJA.

Këto janë emrat e ministrave të rinj:

Zëvendëskryeministër për luftë kundër korrupsionit – Sllavica Gërgovska

Zëvendëskryeministër për çështje ekonomike – Fatmir Bytyqi

Zëvendëskryeministër për çështje evropiane – Bojan Mariçiq

Ministre e Mbrojtjes – Sllavjanka Petrovska

Ministër i Punëve të Brendshme – Oliver Spasovski

Ministër i Drejtësisë – Nikolla Tupançevski

Ministër i Bujqësisë – Ljupço Nikollovski

Ministër i Punës dhe Politikës Sociale – Jovana Trençevska

Ministër i Kulturës – Bisera Stojçevska

Ministër i Transportit dhe Lidhjeve – Bllagoj Boçvarski

Ndërkaq, jashtë Qeverisë së re mbeten ministrat aktual të Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, zëvendëskryeministri për çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov dhe ministrja e kulturës, Irena Stefoska.