Kuzeska: Qytetarëve u duhen zgjidhje dhe jo zgjedhje të parakohshme

Zëdhënësja e LSDM-së, Bogdanka Kuzeska në konferencë për shtyp në pyetje të gazetarëve tha përsëriti qëndrimin e partisë së saj se kërkesat e partisë opozitare maqedonase janë jo të sinqerta.

“OBR-PDUKM është ajo parti që gjatë periudhës së fundit ka bllokuar propozimin për ndryshimet në Kodin Zgjedhor për 1 njësi zgjedhore me rreth tre mijë amendamente, ndërsa këto ditë shohim se si partia me trysni dhe kërcënime përpiqet të bëjë presion te partitë më të vogla politike”, tha Kuzeska.

Ajo shtoi se LSDM është kundër zgjedhjeve të parakohshme kuvendare dhe se kjo qeveri do të mbesë deri në vitin 2024.

“Qytetarët meritojnë të sillmei me përgjegjësi dhe t’u përgjigjemi sfidave në krizën energjetike dhe shëndetësore”, u shpreh Kuzeska.