Konfirmohet rasti i parë në botë me “Florona”, gripi sezonal kombinohet me COVID-19

 

Izraeli ka detektuar rastin e parë në botë të sëmundjes “Florona”, sëmundje kjo e cila është infeksion i dyfishtë, COVID-19 dhe grip.

Rasti, sipas mediave, është gjetur te një grua shtatzënë e cila kishte shkuar në një spital për të lindur.

Raportohet se gruaja është në gjendje të mirë shëndetësore, dhe ka qenë e pavaksinuar. Izraeli tashmë ka filluar edhe me vaksinën e katërt kundër koronavirusit.