Komunikacioni në vend zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa por kryesisht nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i qarkullimit jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga pala maqedonase nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë rekomandojnë vozitje të kujdesshme dhe respektim të rregullave në trafik.