-ads3-

Qendra e skijimit Kodra e Diellit është vërshuar nga turistë këtë fundjavë.

Një varg i gjatë automjetesh është vënë re pasditen e sotme, të cilët po shtohen çdo minutë.

Siç njoftojnë nga MPB-ja, zyrtarët policorë janë në rrugën nga qendra e skijimit për në Tetovë dhe po marrin masat e duhura për normalizimin e qarkullimit.