Katica Janeva ka kaluar vikendin në shtëpi

Ish prokurorja speciale Kateica Janeva festat po i kalon në shtëpinë e saj.

Ajo burgun e Idrizovës e ka lëshuar të premten para pritjes së Vitit të Ri, ndërsa duhet të kthehet sot.

Avokatja Irena Fërçovska për Kanal5, ka thënë se Janeva shfrytëzon privilegje për shkak se ka vuajtur 1/3 e dënimit për rastin “Zhvatja” në të cilin është e dënuar me shtatë vite burg për shkka keqpërdorimit të pozitës zyrtare dhe autorizimeve.

Në rastin “Zhvatja” të dënuar ishin Bojan Javanovski- Boki 13 me nëntë vite burg dhe Zoran Milevski Kiçeec me tre vite burg.