Hoxha nga BESA u përgjigjet ‘kritikëve’ të partisë: Po ndërtojmë strukturën politike të së ardhmes!

Arjanit Hoxha nga Lëvizja Besa nëpërmjet një postimi në Facebook ka folur rreth aktualitetin brenda Lëvizjes Besa pas shpalljes së kongresit, shkruan Monitor.mk. Hoxha ka thënë se proceset politike nuk janë konstantë e palëvizshme, përkundrazi ato gjenerojnë situata dinamike sidomos kur subjktetet politike hapen dhe zgjerohen. Më tej ai deklaron se me 5 mars Besa do të mbajë kongresin dhe se ata po ndërtojnë strukturën politike të së ardhmes.

Ja postimi i plotë:
iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fh.arjanit%2Fposts%2F596356464769643&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”543″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”>