Hoxha Muharrem Ismaili: Ka person që i ka djegur paratë e fituara në BigCommerce

Në ClickPlus në TV21 hoxha Muharrem Ismaili ka shpjeguar se si ka nisur interesimi i tij për platformën BigCommerce. Ai thotë se kureshtja e tij ka nisur kur ka parë një numër të madh të qytetarëve duke pritur radhë për të investuar në këtë platformë, pas çka ka analizuar fenomenin me ekspertë të sektorit IT dhe të financave dhe ka arritur në përfundim se një gjë e tillë është e dëmshme për qytetarët. Ismaili thotë se ka pasur rast kur person që ka fituar para nga kjo platformë, i ka djegur paratë pasi është informuar se kjo skemë dëmton shumë persona tjerë.