Grubi: Qeveria vendos, Elektranat e Maqedonisë siguron furnizimin e nxemjes për amviseritë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi nëpërmjet rrjetit social Facebook ka shpërndarë lajmin për qytetarët se Qeveria ka vebdosur që Elektranat e Maqedonisë siguron furnizimin e nxemjes për amviseritë.

Angazhuam të gjithë mekanizmat që qytetarëve të ju sigurojmë ngrohje për këtë sezonë të dimrit.

Sonte në mbledhjen e Qeverisë filluam procesin e sigurimit të nxemjes duke evituar çdo pengesë.

Masat e ndërmara janë pjesë e Vendimit të Qeverisë që përmes EMV-së të stabilizojë tregun e energjisë termike. SH.A EMV sot nënshkroi Marrëveshje për furnizimin e energjisë elektrike me TЕ-ТО.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=472579324231591&id=100044385821029