Zv. Kryeministri i parë Artan Grubi ka deklaruar se ligji për lojërat e fatit para 5 muajsh është miratuar nga Qeveria.

Ai tha se I njëjti është dorëzuar tek komisioni për financa dhe buxhet I cili ligjin e njëjtë sipas Grubit e ka future në sirtarë.

“Kemi miratuar ligjin për largimin e kazinove dhe bastoreve 500 metra larg shkollave dhe objekteve tjera edukuese, për ti larguar nga nxënësit, studentët. Për motive të panjohura është bllokuar I njëjti nga opozita”, ka deklaruar Grubi.