Grubi: Besa u “shkri” në LSDM, në emër të tyre me BDI-në, diskutonte Zaev!

“Marëdhëniet mes Kovaçevskit dhe neve janë të shkëlqyeshme, siç kanë qenë me Zaevin, jemi marrë vesh për të gjitha marrëveshjet me të cilat ishim marrë vesh edhe me Zaevin”, deklaroi Grubi në Klan, duke shtuar se në aspektin programor përmbajtësor nuk ka pasur asnjë ndryshim në programin qeverisës me ardhjen e Kovaçevskit.

Ai tha se ndryshimet e vetme që kanë ndodhur kanë qenë kadrovike meqëllim zgjërimin e shumicës. Foli edhe për partnerët e koalcionit.

Lëvizja Besa vendosi të shkrihet në LSDM. Qytetarët e votuan zotin Kasami si kandidat të LSDM-së, ata ishin të njëjtë me parterët e koalicionit të LSDM-së. Ata nuk ishin palë që bisedonin me BDI-në por në emër të tyre fliste Zoran Zaevi, Ljubço Nikollovski.Mandatet e Besës ishin mandate të LSDM-së”, deklaroi Grubi.