Auto Moto Lidhja e Maqedonisë së Veriut (AMSM) ka informuar sot lidhur me gjendjen nëpër pikat kufitare të vendit. Sipas njoftimit, në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Ja si është gjendja VIZITO KAMERAT E KUFINJVE:

Pika kufitare Tabanoc – Preshevë:

https://kamere.amss.org.rs/

SERBI – KROACI:

https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

SERBI – KROACI dhe SERBI – HUNGARI

👇🏻

KUFIRI HORGOSH

LIVE KOSOVË – SERBI:

https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

 

Qarkullimi në rrugët shtetërore është i pandërprerë, në rrugë kryesisht të thata. Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar.
AMSM rekomandon drejtuesit të komunikacionit për kujdes dhe kufizim të shpejtësisë, respektim të sinjalistikës së vendosur në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë me segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. (INA)