Foshnja e parë në 2022 në Tetovë është vajzë


Foshnja e parë në repartin për gjinekologji në spitalin e Tetovës ka lindur në minutën e parë të vitit 2022.
Në orën 00.01 Mevlude Idrizi e lindur në vitin 1997 me lindje natyrale e ka lindur foshnjën e parë të saj, vajzë me peshë 3480 gramë dhe 50 cm. Lindjen e ka bërë mjekja Meral Ferati”, ka deklaruar d-r Meral Rexhepi.
Ekipi kujdestarë në repartin gjinekologjik deri në mëngjes ka pasur edhe katër lindje, ndërsa foshnjat kanë lindum edhe më 31 dhjetor në orën 21 dhe 23.