Eko skuter instant tiketa jofitimprurëse, të shtunën ndonjërit do t’i sjell BMW X1

Lotaria shtetërore me kënaqësi ju prezanton tërheqjen e parë to BMW X1 që do të
zhvillohet të shtunën, me 8 janarë 2022, një ditë pas Krishtlindjeve.
Në tërheqjen e dytë të Loto 7 në vitin 2022, në mënyrë elektronike, do ta mësojmë emrin
e fituesit të parë të BMW X1, i cili paraprakisht kishte regjistruar instant tiketën
jofitimprurëse EKO SKUTER përmes ueb faqes www.loto.mk.

Në lojë për këtë tërheqje janë të gjitha instant tiketat jofitimprurëse EKO SKUTER të
regjistruara nga tërheqja e 1 deri në të 10-të.
Në lojën shtesë „GËRVISHT PËR EKO SKUTER, VOZIT BMWX1“ hynë në lojë dy vetura
edhe atë me dy tërheqje, në mënyrë elektronike – me 8 janar dhe me 19 mars të vitit
2022.

Është me rëndesi të përkujtojmë që gjatë kohës së festave, dhurata më argëtuese që
mund ti jepni ndokujë është paketa me instant tiketa jofitimprurëse EKO SKUTER. Kjo
instant tiketë kushton 60 denarë (nëse e blini individualisht), kurse paketa me 6 instant
tiketa do kushtojë 300 denarë (5+1), ku edhe fitoni më shumë mundësi për fitore, ose të
dhuroni, një nga 365 – premitë – trotinet elektronik.

Nuk duhet harruar se instant tiketa EKO SKUTER është edhe human, sepse nga shitja e
tij, përveç 6% të rregullt të ndarë për buxhetin shtetërorë për qëllime shoqërore, 10%
shtesë Lotaria Shtetërore, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq , është i përkushtuar për të
mbështetur personat më të pafuqishëm për të luftuar KOVID-19.

Historitë e lumtura në Lotarinë shtetërore janë të përditshme. Ata konfirmojnë se lojërat e
fatit të Lotarisë shtetërore mund të ndryshojnë ose të paktën të zbukurojnë jetën, të sjellin
gëzim, argëtim, lumturi dhe mirësi financiare. Kjo është arsyeja pse ne frymëzohemi
vazhdimisht për sfida dhe surpriza të reja.

Jemi veçanërisht të lumtur që faqja jonë – www.loto.mk është një adresë gjithnjë e më e
vizituar për argëtim, pagesa për loto dhe numërave për xhoker, ndërsa nga tetori është
adresë edhe për dy lojëra bonus. Bileta për pjesëmarrje në një lojë është pikërisht instant
tiketa jofitimprurëse EKO SKUTER – tiketa më qesharake, instant tiketa më humane që
sjell më së shumti surpriza.

Mundësia për të marrë pjesë në lojën bonus RROTULLO RROTËN EKO SKUTER zgjat
deri më 23 mars 2022. Gjatë kësaj periudhe, një herë në javë, çdo të shtunë, në
spektaklin e lotos do të zgjidhet (në mënyrë elektronike) një nga pjesëmarrësit, i cili do të
ftohet drejtëpërdrejtë, për të rrotulluar rrotën e fatit me mundësinë për të fituar një bonus
në para (50 000 . 100 000, ose 150 000 den.). Të gjitha tiketat e regjistruara
jofitimprurëse EKO SKUTER hyjnë në lojë për dy automjete BMW X1.

Ju përkujtojmë se me blerjen e një pakete 5+1 “Eko Skuter”, Ju kontribuoni në qëllimet e
përgjegjsisë shoqërore dhe aksionin e përbashkët të Kryqit të Kuq dhe Lotarisë
Shtetërore të quajtur “Rrethi i Lumturisë dhe Solidaritetit” i krijuar për të mbështetur
kategorinë më të pafuqishme të qytetarëve. në luftën kundër KOVID-19.
Më shumë info në www.loto.mk