Tronditës dhe ndoshta unik ishte ‘spektakli’ që pa një fermer në Indi, kur erdhi koha që dhia e tij të lindte të vegjlit e saj. Problemi i vetëm ishte se njëra nga dy dhitë kishte kokë njeriu!

Mediat e huaja raportojnë se dhia e 46-vjeçarit Sakar Das lindi dy dhi të vogla, njëra prej të cilave ishte 100% e shëndetshme, por e dyta kishte një kokë njeriu me sy, hundë dhe gojë, ndërsa ishte edhe pa qime dhe kishte vetëm dy këmbë. Megjithatë, ajo nuk mundi të mbijetonte.

Në Indi lindja e një kafshe të deformuar konsiderohet si një ogur i keq sipas vendasve, si një paralajmërim hyjnor. Sakar tha: “fqinjët nxituan në shtëpinë tonë dhe të gjithë u tronditën nga pamja e tij”.