Dy shtetas të Shqipërisë kapen me drogë në Maqedoni të Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se dje ka arrestuar dy shtetas të Shqipërisë, nga Durrësi pasi u kapën në Kërçovë me drogë – marihuanë.

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se dje ka arrestuar dy shtetas të Shqipërisë, nga Durrësi pasi u kapën në Kërçovë me drogë – marihuanë.

“Më datë 14.01.2022 në ora 20.40 në DPB Kërçovë janë arrestuar N.H.(27) dhe D.E.(25), që të dy nga Durrësi, Republika e Shqipërisë. Gjatë kontrollit të veturës “audi”, me targa të Shqipërisë, me të cilën kanë udhëtuar, policët kanë gjetur dhe marrë marihuanë”, qëndron në njoftim.

Kundër tyre do të vijojë kallëzim përkatës.