Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim: Shpëtohet dy alpinistë në malin Sharr

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka njoftua se janë shpëtuar alpinistët me sukses nga Ekipi për Përgjigje të Shpejtë Malor nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Një nga alpinistët ishte i lënduar në këmbë dhe ekipet kanë ndërhyrë me shpejtësi”, njoftojnë nga DMSH.

Ata shtojnë se ekipet e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim së bashku me alpinistët janë drejtuar për në f. Veshallë.