Bilall Kasami edhe të shtunën në punë, a do ta ndryshoj planin gjeneral urbanistik?

As e shtuna nuk e ndal kreun e ri të Komunës së Tetovës Bilall Kasamin informon Tetovasot
Në vijë të kësaj Kasami bashkë me komisionin e urbanizmit zhvilluan një takim pune duke diskutuar rreth planit gjeneral urbanisitik dhe planeve tjera detale urbanistike, duke u munduar të gjejnë zgjidhjen më të mirë për qytetin tonë. “Përkushtimi jonë është i vazhdueshëm për të larguar njëherë e përgjithmonë kaosin dhe uzurpimin e hapësirave publike” deklaroi kryetari i Komunës së Tetovës .

Ai është shprehur se qyteti do frymoj lirshëm!Tetovasot