Bekteshi: Arrihet marrëveshja për ngrohjen qendrore

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do të kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje-këtë e bëri të ditur ministri i ekonimisë Kreshnik Bekteshi në pres konferencën Qeveritare.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë, sigurisht edhe me bashkëpunimin me komisionin regullatorë, si dhe me kabinetin e kryeministrit.