Bastisje në Koçan, arrestohet një diler nga Sllovenia

Zyra e jashtme për punë kriminale Koçan deri tek PTHP Koçan ka ngritur kallëzim penal kundër A.B. (42) nga Republika e Sllovenisë për shkak të dyshimit bazë të dyshimit për vepër të bërë penale “prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substanca psikoptrope dhe prekusorë” të ndëshkuar sipas nenit 215 nga Kodi penal, kumtuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

“Me 09.01.2022, me urdhër të marrë paraprakisht nga ana e gjykatës, nëpunësit policorë nga Zyra e jashtme për punë kriminale Koçan kanë bastisur në një shtëpi dhe e kanë kapur A.V. (42) nga Republika e Sllovenisë, me qëndrim të përkohshëm në RMV. Gjatë kontrollit u gjet amfetaminë, një peshore dixhitale me mbetje amfetamine, sende të tjera me mbetje amfetamine, si dhe dy pako me nga 10 fara kanabisi,” theksojnë nga MPB-ja.

Personi është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policor Koçan dhe më pas me kallëzim përkatës penal i është dorëzuar prokurorisë.